Rutte II is een gevaar voor Nederland

Debat over het Europees overleg over het gemeenschappelijk asielbeleid

Voorzitter, Europa wordt overspoeld. Er is sprake van een volksverhuizing.

Nederland kende in het laatste kwartaal procentueel de sterkste groei van nieuwe asielzoekers in heel Europa. Afgelopen week arriveerden er 4200 asielzoekers. En IS claimt duizenden jihadisten te hebben binnengesmokkeld.

Toch blijven de grenzen open. Rutte II vormt een gevaar voor Nederland.

Voorzitter, jonge moslimmannen, gewapend met stokken en ijzeren staven, proberen Duitsland en Nederland te bereiken. We zien ware veldslagen aan de grenzen van Hongarije en Kroatië. Het is een asielzoekers-intifada.

We importeren alleen maar ellende. Verkrachtingen, geweldpleging en bendevorming in asielzoekerscentra zijn aan de orde van de dag. De opvang kost ons miljarden en gaat ons absorptievermogen ver te boven.

Volgens de directeur van het COA zijn deze asielzoekers echter een verrijking en vormen zij een enorm potentieel. De beste man leeft in een sprookjeswereld en is volledig ongeschikt voor zijn taak.

Voorzitter, het Duitse collectieve schuldgevoel is de nagel aan de doodskist van Europa. Merkel heeft ons continent in brand gezet. Aan Oost-Europese regeringen die kritisch zijn op verplichte herverdeling wordt nu een dictaat opgelegd. De EU laat haar ware ondemocratische aard wederom zien.

Voorzitter, twee derde van de Nederlanders wil geen nieuwe asielzoekers of verplichte spreiding. Twee derde wil het Schengenverdrag opzeggen en alleen opvang in de regio.

Zij worden genegeerd door de politieke elite. De bevolking heeft geen enkele inspraak over de komst van asielzoekerscentra in hun straten en wijken. 3000 asielzoekers in Nijmegen, 1000 asielzoekers in Weert en 600 in attractiepark Duinrell. Voorzitter, daar kikker je niet van op.

Ook vandaag zullen er opnieuw honderden asielzoekers ons land binnenkomen. Ze hebben vaak de nieuwste Iphone, dure merkkleding en dezelfde hipsterbaard als deze staatssecretaris. Ze komen niet voor hun veiligheid, maar voor een woning en een uitkering. Om daarna hun hele gezin over te laten komen.

Dat is de waarheid, Voorzitter. We moeten snel de regie terugkrijgen over het migratiebeleid. Anders raken we ons land echt kwijt.

Dank u wel.