Rutte II uitgeregeerd, tijd voor verkiezingen

Precies anderhalf jaar voor de verkiezingen kunnen we concluderen: Rutte II is niet de oplossing van het probleem, Rutte II is het probleem.

Ook volgend jaar zal het niet goed gaan met ons land: meer dan 600.000 werklozen, een staatsschuld van 466 miljard en de toestroom van asielzoekers zal blijven aanhouden. Ook volgend jaar blijft Nederland een van socialisme doordrenkt land.

Wat Nederland meer dan ooit nodig heeft zijn lage belastingen, forse investeringen in veiligheid en een streng immigratiebeleid:

De inkomstenbelasting en BTW moeten fors omlaag, dat betekent veel meer koopkracht, veel meer economische groei en veel meer banen.

Er moet 1 miljard extra naar de politie en onze veiligheidsdiensten. En er moet 5 miljard extra naar defensie.

En Nederland snakt naar een streng immigratiebeleid: geen kansloze immigratie. Asielzoekers moeten in de eigen regio worden opgevangen, niet in Nederland.

Lage belastingen, meer geld voor politie en defensie en een streng immigratiebeleid zullen leiden tot meer vrijheid, meer welvaart en meer veiligheid.

Tweede Kamerlid Joram van Klaveren: “De VVD brak al zijn verkiezingsbeloftes en verspeelde daarmee alle geloofwaardigheid. Rutte II is uitgeregeerd. Het is tijd voor verandering, het is tijd voor verkiezingen”