Julius Terpstra als voorzitter herkozen in nieuw Dagelijks Bestuur

Op het voorjaarscongres in Zeist hebben de leden een nieuw Dagelijks Bestuur gekozen. Voorzitter Julius Terpstra werd met een percentage van 98% van de stemmen herkozen voor een termijn van twee jaar.

Voorzitter Kim Jung Julius Terpstra: “Samen met het CDJA wil ik me blijven inzetten voor jongeren in Nederland. Te vaak worden belangen van jongeren genegeerd. Zo werd de stufi bijvoorbeeld veel te makkelijk afgeschaft. Ook blijven we het CDA scherp houden. In de oppositierol gaat onze moederpartij namelijk soms te kort door de bocht, daar moeten wij bijsturen.”

Het CDJA heeft afscheid genomen van Dagelijks Bestuurslid Organisatie & Scholing Christine Zandberg. Zij wordt opgevolgd door Anne Zandberg. Anne was voorheen secretaris. De nieuwe secretaris is de 21-jarige Michelle Makkinje uit Huizen. Penningmeester Ard Warnink werd eveneens herkozen. In tegenstelling tot de voorzitter zijn de overige Dagelijks Bestuursleden gekozen voor een termijn van één jaar.

Het huidige Bestuur ziet er als volgt uit: Julius Terpstra (voorzitter), Michelle Makkinje (secretaris), Ard Warnink (penningmeester), Marlien Ligtenberg (politiek & internationaal) Anne Zandberg (organisatie & scholing) David Westerink (communicatie & campagne).